VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alexandru Slusari: „Mă miră miopia guvernării în raport cu unii acoliți ai lui Plahotniuc”

Fostul deputat Alexandru Slusari afirmă că Plahotniuc a trecut definitiv sub controlul Kremlinului iar acest lucru a fost „negociat de Șor în ultima sa vizita în Federația Rusă”. Slusari acuză guvernarea de „miopie” în raport cu unii acoliți ai lui Plahotniuc care s-au întors în politică și chiar fac coaliție raională cu PAS.

„Plahotniuc nu are ce pierde și definitiv a trecut sub controlul Kremlinului.Toate păcatele lui au fost iertate sau cel puțin amânate. Anume acest lucru a negociat Șor în ultima sa vizita în Federația Rusă. Dacă cunosc eu acest lucru, cu certitudine sunt la curent și serviciile speciale. În acest context pe mine mă miră miopia guvernării în raport cu unii acoliții lui Plahotniuc, care nu știu de ce este sigură că îi poate folosi în unele combinații politice și economice. Vedem că Nichiforciuc, Andronache, Damir, Vaja Jhashi sunt foarte relaxați. Unii s-au întors în politică și chiar fac coaliție raională cu PAS. Cineva a devenit vedeta glamuroasă. Cineva continuă să controleze portul, să domine în sectorul cerealelor și oleaginoaselor și să plaseze publicitate în toate mass-media, așteptănd distrugerea fermierilor mici și mijlocii și fortificarea concentrării economice proprie”, a scris Slusari pe pagina personală de Facebook.

Slusari afirmă că acoliții lui Plahotniuc vor acționa la comanda acestuia pentru a destabiliza situația în R. Moldova iar „țara noastră riscă să fie lovită în spate” inclusiv din cauza unor jocuri politice și economice interne foarte periculoase.

„Voi serios credeți că acest proxenet politic și nu doar nu a adunat compromat necesar pe propriul anturaj , care urmează să fie utilizat atunci când va veni timpul de acționat? Doamnele deputate, sunteți foarte naive sau foarte incompetente, dacă mizați că îl puteți controla pe Nichiforciuc! Domnii de la Guvern, greșiți amarnic, dacă așteptați ca prin BERD veți putea opri pe Vaja atunci când Plahotniuc îi va ordona să acționeze! Noi vedem mersul războiului în Ucraina și înțelegem că Rusia nu se oprește în mișcările sale imperialiste și subversive. Țara noastră riscă să fie lovită în spate inclusiv din cauza unor jocuri politice și economice interne absolut inutile și foarte periculoase în condițiile actuale”, menționează ex-deputatul Alexandru Slusari.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.