VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alexandru Savca, propus pentru funcția de director adjunct al CNA

Candidatura lui Alexandru Savca va fi propusă pentru funcția de director adjunct al Centrului Național Anticorupție (CNA). Un proiect de hotărâre care prevede acest lucru a fost examinat la ședința de astăzi a Comisiei juridice, numiri și imunități și va fi propus spre adoptare în plenul Parlamentului.

Candidatura lui Alexandru Savca a fost propusă de directorul Centrului Național Anticorupție, Alexandr Pînzari.

Ofițier de carieră, din anul 2016 și până în prezent, Alexandru Savca a activat la CNA în calitate de ofițer superior de investigații pe cazuri excepționale și de șef de direcție. Anterior, acesta a fost angajat al Ministerului Afacerilor Interne și al Serviciului de Informații și Securitate.

Potrivit legislației, directorul adjunct al CNA este numit în funcție de Parlament, la propunerea directorului instituției. Mandatul acestuia expiră odată cu mandatul directorului Centrului Național Anticorupție.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.