VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Aleșii și oamenii de afaceri din Cahul, la discuții cu Maia Sandu

Mai mulți primari, consilieri locali și oameni de afaceri din raionul Cahul au avut o întâlnire cu președinta Maia Sandu, aflată în vizită în regiune. Șefa statului i-a îndemnat pe antreprenori să aibă încredere și să fie activi în atragerea investițiilor, care vor fi din ce în ce mai multe odată cu avansarea Republicii Moldova în drumul spre UE.

Maia Sandu a vorbit despre programele lansate de Guvern pentru business, precizând că, anul trecut, doar prin Programul 373 oamenii de afaceri din Cahul au atras investiții de peste 15 milioane de lei.

„Misiunea noastră rămâne să aducem în țară resurse pentru construirea unei economii moderne, inovative și digitalizate, fără birocrație, iar antreprenorilor – să valorifice aceste resurse într-un mod cât mai eficient pentru dezvoltarea durabilă a Moldovei Europene”, a declarat șefa statului.

Iar la întâlnirea cu primarii și consilierii locali, șefa statului a subliniat că viitorul european al Republicii Moldova depinde, în primul rând, de implicarea fiecărui ales local și de munca acestuia la nivel local iar faptul că în acest raion, doar prin Programul „Satul european” au fost realizate proiecte de peste 84 de milioane de lei, este încurajator.

Totodată, în semn de recunoștință pentru promovarea reformelor și democrației la nivel local, primarului mun. Cahul, Nicolae Dandiș, i-a fost înmânat „Ordinul de Onoare” al Republicii Moldova. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.