VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alertă la Brigada de Poliție cu Destinație Specială „Fulger”: O ladă cu muniții a dispărut

Anchetă la Brigada de Poliție cu Destinație Specială „Fulger”, după ce într-o ladă, în care se păstrau cartușe, au fost descoperite pietre și nisip.

Contactat de Tv8, șeful Poliției Naționale, Viorel Cernăuțeanu, a declarat că munițiile au fost produse până în anul 1985 și se aflau în rezervă la Brigada cu Destinație Specială Fulger încă din timpul războiului de pe Nistru.

Pentru că le expira termenul, s-a luat decizia ca să fie utilizate la exerciții de trageri. Astfel în timpul desigilării lăzilor cu cartușe, în una erau pietre și nisip.

Potrivit lui Cernăuțeanu, pe cazul dat a fost pornită o anchetă și au fost demarate mai multe expertize, inclusiv pentru a se stabili cu exactitate perioada când a fost deschisă lada cu pricina și unde au dispărut cartușele.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.