VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alertă falsă cu bombă la Judecătoria Chișinău: Toți oamenii evacuați

O alertă cu bombă a fost emisă astăzi la Judecătoria Chișinău, sediul Centru. Informația a fost confirmată pentru Vocea Basarabiei de ofițerul de presă al IGP, Diana Fetko.

Potrivit sursei citate, oamenii legii au fost anunțați la ora 10:35 că în incinta Judecătoriei Chișinău, sediul Centru s-ar afla obiecte explozibile.

”Prin intermediul unui apel telefonic, o persoană necunoscută a informat că în interiorul instituției s-ar afla obiecte explozibile. Imediat zona a fost incercuită, iar toți angajații și cetățenii care la moment se aflau în incinta clădirii au fost evacuați”, a precizat ofițerul de presă.

În urma verificărilor, alerta cu bombă s-a dovedit a fi falsă.

”Lucrăm la identificarea și localizarea persoanei”, a mai subliniat Diana Fetko.

Reamintim că fenomenul alertelor false cu bombă a înregistrat o creștere considerabilă în ultima perioadă. Potrivit Inspectoratului General al Poliției, de la începutul anului a fost anunțată minarea falsă a peste 880 de obiective. Prejudiciul adus statului de alertele false cu bombă este de peste 2,2 milioane lei.

Persoana vinovată de asemenea infracțiuni riscă amendă de la 27.500 până la 42.500 de lei, 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau închisoare de până la doi ani.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.