VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Alertă falsă cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani: Precizările Poliției

Oamenii legii au fost puși pe jar după ce un bărbat a sunat la Serviciul 112 și a anunțat că Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani este minată.

Cazul a fost înregistrat astăzi, în jurul orei 13:45.

În urma verificării clădirii de către serviciile specializate, alerta s-a dovedit a fi falsă. Obiecte suspecte ori explozibile nu au fost depistate. Ofițerii secției investigare infracțiuni și urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Buiucani au dispus mai multe acțiuni în vederea identificării autorului apelului”, anunță oamenii legii.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru comunicarea mincinoasă cu bună știință despre actul de terorism.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.