VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alertă de contaminare a sticlelor cu apă în sediul Parlamentului European de la Strasbourg

Europarlamentarii și personalul Parlamentului European, sediul de la Strasbourg, au fost avertizați să nu bea din sticlele de apă distribuite în clădirea instituției, fiind o suspiciune că sunt „contaminate”. Totodată, în cursul dimineții, potrivit Digi24.ro, a fost dată o alertă de terorism la subsolul clădirii Parlamentului. 

„Vă rugăm să nu beți din sticlele de apă în incinta Parlamentului European din Strasbourg. În caz de expunere: instrucțiuni detaliate vor fi trimise prin e-mail. Autoritățile Naționale au fost informate. Echipele de siguranță/răspuns la incident sunt în curs de intervenție”, arată un comunicat al Parlamentului European.  Conform surselor Digi24.ro, deputații europeni au fost redirecționați la o altă intrare în clădire pentru controale suplimentare. De asemenea, dimineață, a fost o alertă de terorism în parcarea de la nivelul minus 3 din clădire.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.