VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alerta cu bombă la Aeroportul Chișinău s-a dovedit a fi falsă

Alerta cu bombă pe Aeroportul Internațional Chișinău s-a dovedit a fi falsă. Astfel, Aeroportul Internațional Chișinău și-a reluat activitatea în regim normal.

Amintim că în această după-amiază, 2 iulie, AIC a primit o alertă cu privire la o bombă. Astfel, Poliția de Frontieră, în colaborare cu alte autorități competente, au desfășurat verificări pentru a asigura securitatea. Personalul aeroportuar și pasagerii au fost evacuați din terminal, iar procesul de înregistrare a fost întrerupt.

Totodată, pe rețelele sociale au apărut imagini și cu sute de pasageri, care deja trecuseră controlul vamal, și nu puteau să fie îmbarcați în avioane din cauza alertei. Oamenii așteptau în preajma pistelor, în căldură.

În context, Poliția de Frontieră subliniază importanța și necesitatea respectării măsurilor restrictive pentru accesul în aeroport, acestea fiind esențiale în situațiile de urgență pentru a facilita evacuarea rapidă a persoanelor și a garanta siguranța acestora.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.