VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alertă 112: Un bărbat, salvat după ce a căzut într-o cisternă industrială

Salvatorii din municipiul Chișinău au salvat un bărbat căzut într-o cisternă industrială de păstrare a apei. Cazul a avut loc în această dimineață pe teritoriul unei întreprinderi de pe strada Vadul lui Vodă 5 din municipiul Chișinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 09:03.

Conform informațiilor înregistrate, bărbatul a alunecat de pe scară și a căzut în cisternă, în timp ce efectua lucrări de curățare a acesteia.

La fața locului a intervenit o echipă de salvatori, care au stabilit că bărbatul se află în interiorul cisternei fără apă, cu adâncimea de circa 6 m.

Datorită intervenției operative a salvatorilor IGSU, care a durat mai puțin de 20 de minute, bărbatul în vârstă de 68 de ani a fost extras la suprafață în stare conștientă.

Circumstanțele și cauza incidentului urmează a fi stabilite ulterior. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 39 situații de risc.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.