VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alegeri locale 2023: Buletinele de vot, transmise către consiliile electorale de circumscripție

Astăzi și mâine, buletinele de vot și alte materiale electorale sunt transmise către consiliile electorale de circumscripție. Despre aceasta anunță Comisia Electorală Centrală.

Potrivit sursei citate, sâmbătă acestea vor ajunge la birourile electorale ale secțiilor de votare.

Securitatea întregului proces este asigurată de colaboratorii Inspectoratelor de poliție teritoriale, atât la escortarea buletinelor de vot de la tipografii, cât și paza acestora până în ziua votării”, precizează CEC.

Menționăm că pentru aceste alegeri, CEC a tipărit 7.669.667 buletine de vot.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.