VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Air Moldova anunță că își va relua zborurile

Compania Air Moldova, care în ultima perioadă și-a anulat zeci de zboruri din cauza deficiențelor de flotă, își anunță clienții că în curând problema va fi soluționată. Operatorul susține că a contractat trei aeronave de la companii europene pentru cursele programate.

”O altă parte din zborurile planificate vor suferi modificări de orar. Vor fi reduse frecvențele de zbor pentru anumite destinații. Din păcate, o serie de anulări de zboruri au fost inevitabile în contextul dat. Astăzi, compania aeriană Air Moldova nu va opera zboruri”, se arată într-un mesaj al Air Moldova.  

Amintim că, astăzi, sute de moldoveni care intenționau sau urmează să zboare spre mai multe destinații din UE, Turcia și Polonia au primit o veste deloc bună. Compania Air Moldova a anulat din nou mai multe curse.

Așadar, de dimineață nu a decolat avionul spre Dusseldorf, Germania, de la 05:30. A fost anulată și cursa spre Bologna, Italia, de la 12:50, și zborul spre Istanbul, Turcia, de la 14:45.

Preliminar, a fost anulat și zborul de sâmbătă, 11 martie, spre Varșovia, Polonia.

Între timp și câteva curse spre Republica Moldova au fost suspendate de companie. Este vorba de zborul din Tbilisi, Georgia, planificat pentru ora 03:40.

La fel, zborul de seară din Istanbul, planificat la ora 18:45, nu va fi efectuat, mai anunță Air Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.