VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AIPA: Circa 433 milioane lei au fost debursați pe conturile agricultorilor de la începutul anului

În primele patru luni ale anului curent, AIPA susține că a debursat pe conturile agricultorilor peste 433 milioane lei pentru cererile de acordare a subvențiilor recepționate în anul 2022, pe diverse mecanisme de stimulare.

Astfel: 355 mil. lei pentru subvenții post-investiționale; 54  mil. lei pentru implementarea a 80 de proiecte investiționale ce contribuie la dezvoltarea rurală; 12 mil. lei pentru dezvoltarea proiectelor start-up; 12 mil. lei pentru 250 proiecte investiționale finanțate pentru implementarea Programului LEADER.

Alte peste 5600 de cereri de acordare a subvențiilor post-investiții în sumă de cca 862 mil. lei urmează să fie examinate.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.