VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Agenda europeană și întărirea relațiilor economice, discutate de ministrul de Externe, Mihai Popșoi, cu omologul său olandez

Ministrul de Externe, Mihai Popșoi, a avut o întrevedere cu noul șef al diplomației olandeze, Caspar Veldkamp. Cei doi oficiali au discutat despre continuarea colaborării strânse dintre Republica Moldova și Regatul Țărilor de Jos.

„Am convenit să intensificăm eforturile comune pentru consolidarea relațiilor bilaterale și dezvoltarea proiectelor de interes comun pentru ambele țări”, a menționat Mihai Popșoi.

Caspar Veldkamp a subliniat că Olanda va continua să sprijine Republica Moldova în parcursul său european, prin susținerea în domeniul consolidării instituțiilor democratice și dezvoltării economice.

Ministrul de externe și cel al apărării din Regatul Țărilor de Jos s-au aflat în tranzit în Republica Moldova, după ce au efectuat o vizită în Ucraina.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.