VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Agenda europeană, discutată de vicepremierul Cristina Gherasimov cu omologul ei ucrainean, Olga Stefanișina

Înainte de prima Conferință Interguvernamentală privind negocierile de aderare la UE, care va avea loc în 25 iunie în Luxemburg, viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a discutat la telefon cu omologul său ucrainean, Olga Stefanișina.

Oficialii au punctat realizările înregistrate de ambele state în parcursul european, care au stat la baza evaluării pozitive a Comisiei Europene, precum și a deciziei ambasadorilor statelor membre UE de a aproba cadrele de negociere pentru R. Moldova și Ucraina.

În special, s-a discutat despre procesul de pregătire a Guvernelor de la Chișinău și Kiev pentru Conferință Interguvernamentală, care va iniția oficial negocierile de aderare a celor două țări la Uniunea Europeană.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.