VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Aflat în arest la domiciliu, Dodon îl felicită pe liderul de la Kremlin: „Vladimir Vladimirovici este un om de stat remarcabil care a câștigat încredere și înalt prestigiu internațional”

Ex-președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, aflat în arest la domiciliu, l-a felicitat dis-de dimineață pe Vladimir Putin cu ocazia zilei de naștere, dorindu-i „putere, forță și credință în aceste vremuri grele”. 

„Președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Îl felicit din toată inima pentru această dată glorioasă și îi doresc multă sănătate, longevitate și prosperitate.

Vladimir Vladimirovici este un om de stat remarcabil, care și-a câștigat încredere și înalt prestigiu internațional, inclusiv în rândul locuitorilor țării noastre, așa cum reiese din numeroasele sondaje de opinie publică. Poporul moldovenesc apreciază prietenia cu Rusia, onorează tradițiile și valorile noastre comune. Sunt convins că, în ciuda obstacolelor interne și externe existente, Moldova și Rusia se vor strădui mereu pentru o cooperare multilaterală și un parteneriat strategic.

În aceste momente grele, îți doresc, stimabile Vladimir Vladimirovici, și întregului popor frățesc rus, putere, tărie și credință”, scrie Igor Dodon într-un mesaj pe o rețea de socializare.

Menționăm că Vladimir Putin, președintele rus care a ordonat invadarea Ucrainei la data de 24 februerie 2022, a împlinit astăzi vârsta de 70 de ani.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.