VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Adrian Dupu s-a întâlnit cu localnicii din Telenești, unde a vorbit despre proiectele PNL și scrutinul din 9 iunie

Sute de localnici din Telenești s-au întâlnit cu președintele PNL Diaspora Republica Moldova, Adrian Dupu, unde au discutat despre alegerile europarlamentare din 9 iunie. La întâlnire a participat și vicepreședintele organizației, Anatolie Dimitriu.

„Nu exista raion, oraș, comună sau sat în Republica Moldova care să nu fi beneficiat de măcar un proiect din bani românești. Susținerea pe care Partidul Național Liberal, conducerea PNL și europarlamentarii PNL au oferit-o Republicii Moldova este constantă și de impact în dezvoltarea țării. Primarii PNL sunt un exemplu pentru fiecare ales local din stânga Prutului și, în discuția separată pe care liderii organizației au avut-o cu primarii din raion, primarii și-au exprimat dorința să învețe din experiența liberalilor”, a declarat Adrian Dupu.

Potrivit lui Adrian Dupu, PNL a fost și rămâne consecvent în susținerea parcursului european al R. Moldova. Dupu i-a chemat pe cetățenii românii din stânga Prutului ca la 9 iunie să aleagă PNL, votând alianța PSD-PNL.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.