VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Adrian Dupu: Mobilizarea exemplară la scrutin arată că românilor din R. Moldova le pasă de viitorul nostru comun în UE

Președintele PNL România pentru R. Moldova, Adrian Dupu, a venit cu un mesaj de apreciere pentru cetățenii români din stânga Prutului care, duminică, s-au prezentat la urne în cadrul scrutinului pentru Parlamentul UE. Politicianul le-a mulțumit alegătorilor pentru „mobilizarea exemplară” la alegeri.

„Mulțumesc, Republica Moldova! Mulțumesc fiecărui cetățean în parte care a ieșit la vot și în mod special fiecăruia care ne-a acordat votul. Mulțumesc colegilor din PNL Diaspora Republica Moldova, mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în această campanie, fiecărui președinte de raion, primar, ales local, lider local și miilor de oameni care au venit la întâlnirile noastre. Atât prezența marea vot, cât și rezultatul alegerilor au arătat că munca noastră nu e în zadar. Mobilizarea exemplară, demonstrează că cetățenilor din stânga Prutului le pasă cu adevărat de Republica Moldova, de România și de viitorul nostru comun în Uniunea Europeană. Rezultatul obținut a arătat că oamenii nu uită cine luptă pentru ei și îi sprijină la Bruxelles”, se arată în mesajul lui Adrian Dupu.  

La alegerile europarlamentare, în R. Moldova au votat peste 56 de mii de cetățeni români.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.