VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Adrian Dupu, la sărbătoarea Portului Popular de la Universitatea de Stat din Moldova

Ziua Portului Popular la Universitatea de Stat din Moldova a ajuns la a IV-a ediție, devenind un eveniment de tradiție. La sărbătoarea din acest an, alături de profesori și studenți, a participat și secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu R. Moldova, Adrian Dupu.

„M-am bucurat să fiu și în acest an alături de cadre universitare și studenți la această sărbătoare a portului nostru tradițional care promovează acest simbol al tradițiilor românești. Totodată, au fost premiați șefii de promoție ai facultăților din cadrul USM, iar Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova a contribuit și în acest an, la premierea lor. România continuă astfel să susțină performanța în educație cât și promovarea tradițiilor noastre comune”, se arată într-un mesaj al lui Adrian Dupu de pe rețelele sociale.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.