VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Adjunctul șefului Consiliului Europei vine la Chișinău

Secretarul general adjunct al Consiliului Europei, Bjorn Berge, vine săptămâna viitoare la Chișinău. Oficialul va avea un șir de întâlniri cu demnitari șefi de instituții publice, inclusiv președintele Parlamentului, Igor Grosu, ministrul Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, și președinta Consiliului Audiovizualului, Liliana Vițu.

Secretarul adjunct al CE, Bjorn Berge urmează să țină și o prelegere la Universitatea de Stat din Moldova și va avea discuții cu studenții despre respectarea drepturilor omului și respectarea Convenției Consiliului Europei privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice, la care Republica Moldova a aderat în 2022.

Potrivit IPN, în 9 aprilie, la Penitenciarul Pruncul, secretarul general adjunct al Consiliului Europei și ministrul Justiției vor participa la ceremonia de primire a unui lot de echipamente, dispozitive și mobilier medical, procurat în cadrul proiectului „Consolidarea reformei sistemului penitenciar și de probațiune, asigurarea asistenței medicale și tratamentul pacienților în instituțiile de tip închis din Republica Moldovaˮ.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.