VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Actorul Ștefan Bouroșu, găsit mort: Am rămas surzi, muți și orbi de la dureroasa veste

Actorul Ștefan Bouroșu, a decedat la vârsta de 32 de ani. Mai multe mesaje de condoleanțe au fost scrise pe rețelele de socializare de prietenii și colegii tânărului.

Actrița Olesea Svecla a mărturisit că nu-i vine a crede că această veste este adevărată.

Nu văd. Nu aud. Nu simt. M-a doborât astăzi de pe picioare o veste, care nu încape în creierul meu: ȘTEFAN BOUROȘU, bunul și iubitul meu coleg, cel înțelept, luminos și talentat… nu mai este în viață!
Doare. Sfâșie. Rupe din carne vie acest fapt…Încă mi se pare o halucinație, un vis urât. Ștefan, Dragule…Zboară!
”, a scris actrița.

Și jurnalista Irina Staver scrie că de această dureroasă veste ”toți au rămas surzi, muți si orbi“.

De o seninătate, cumsecădenie, bunătate și talent cum rar se mai întâlnește.. Eram întotdeauna mândră și fericită că eram contemporană cu el, (Strășeni, Școala de Arte.. ) venea cu plăcere la emisiuni când îl invitam și avea atâtea de povestit... Un Om pe care puteai conta, de care erai mereu auzit, înțeles, ascultat.. acum ne întrebam noi dacă l-am auzit, ascultat, căutat sau înțeles destul... Probabil că nu. Țin minte ca și acum spectacolul Oscar și Tanti Roz cu Ștefan în rol principal care efectiv m-a cucerit și a rămas în inima mea ca Preferat! Îmi doream să mai joace și să mai merg de atâtea ori în sălile de teatru pe scena căruia să joace El! Asta nu se va mai putea. Ne vei lipsi. Am rămas surzi, muți si orbi de la dureroasa veste. Zbor lin, Stefănel cum obișnuiam să îți zic”, a scris Irina Staver.

Surse din cadrul Poliției au declarat pentru Vocea Basarabiei că actorul a fost găsit mort ieri, într-un apartament pe care îl închiria pe strada M. Kogălniceanu din Capitală.

Poliția, ar fi fost solicitată de tatăl lui Ștefan Bouroșu.

De către tatăl decedatului a fost solicitată echipa IGSU, care au deblocat ușa, forțând ambele uși de la intrare în apartament. Ulterior, în dormitorul apartamentului, s-a depistat cadavrul bărbatului de 32 ani. La examinarea cadavrului de către medicul legist, leziuni corporale vizibile nu au fost depistate. Bărbatul de 32 de ani locuia în chirie in apartamentul menționat, de unul singur. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor. Versiunea examinată de polițiști este suicid”, anunță oamenii legii într-un comunicat oficial.

Menționăm că actorul Ștefan Bouroșu a activat la Teatrul Național Eugene Ionesco (TEI) în perioada 2013-2017. Acesta a interpretat roluri în piesele „Oscar și tanti Roz” și „Drept ca o linie”. De asemenea, el a jucat și în scurtmetrajul „Experience”, semnat de regizorul Roman Burlaca.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.