VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Accident grav lângă Măgdăcești, la ieșire din mun. Chișinău

Cel puțin 16 persoane au fost traumatizate în urma unui grav accident produs azi-dimineața în satul Măgdăcești din raionul Criuleni, la ieșire din municipiul Chișinău.

Un microbuz de rută s-a ciocnit cu un camion puțin după ora 6.00, fiind proiectat într-un stâlp și un gard. În urma impactului, scaune din microbuz au ajuns pe șosea, transmite Ziarul Național.

La fața locului au fost trimise șase ambulanțe, inclusiv dintre două echipe specializate de Terapie Intensivă Mobilă.

Potrivit Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, cei 16 pasageri cu diverse traumatisme au fost preluați de către ambulanțe.

„Tuturor persoanelor accidentate li s-a acordat asistență medicală de urgență la etapa de prespital de către membrii echipelor medicale și victimele sunt transportate asistat cu monitorizarea parametrilor vitali la spitalele din municipiul Chișinău”, precizează Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.