VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

A triumfat la turneul Ibrahim Moustafa din Egipt, argint pentru Republica Moldova!

„Și iarăși colega noastră Anastasia Nichita a demonstrat că este printre cele mai bune luptătoare ale lumii. Locul doi în categoria de greutate 59 kg, fiind un rezultat frumos”, a anunțat Poliția de frontieră a Republicii Moldova.

Potrivit lor, sportiva duce faima instituției peste hotare, purtând cu mândrie uniforma Poliției de Frontieră.

Comitetul Național Olimpic și Sportiv anunță că Anastasia a repurtat trei victorii categorice în Egipt cu reprezentanta gazdelor, Farah Hessein, ucraineanca Yulia Leskovets și indianca Simran Simran.

Autor

  • Hadarca Natalia

    Producătoare la „Vocea Basarabiei”. A activat la publicațiile „Jurnal de Chișinău”, „Timpul”, „Adevărul”, „Evenimentul Zilei”. A fost desemnată printre cei 10 jurnaliști ai Anului 2011.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.