VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

A încercat să mituiască un șef de post vamal cu 5.000 de dolari: Un broker vamal, reținut

Un broker vamal a fost reținut, în flagrant, după ce ar fi încercat să ofere mită unui șef de post vamal.

Potrivit denunțului, brokerul i-ar fi propus vameșului 5.000 de dolari, pentru a obține facilități vamale în favoarea unui agent economic. 

În urma apelului funcționarului Serviciului Vamal, ofițerii anticorupție, în comun cu procurorii Procuraturii Anticorupție și angajații Direcției Integritate și Supraveghere a Serviciului Vamal, s-au deplasat la fața locului, unde au reținut brokerul chiar în biroul șefului de post. Banii au fost predați ofițerilor de urmărire penală, iar persoana a fost escortată la CNA pentru a fi audiată”, anunță Serviciul Vamal.

În rezultat, pe numele brokerului a fost inițiată o urmărire penală pentru coruperea activă. În prezent, bănuitul este reținut pentru 72 de ore și plasat în izolatorul CNA.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.