VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

A fost stabilită data ședinței de judecată în dosarul „Rosian Vasiloi vs MAI”

Ședința de judecată în cazul șefului Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF), Rosian Vasiloi, împotriva Ministerului Afacerilor Interne (MAI), după ce i-a fost aplicată mustrarea aspră în urma anchetei privind incidentul armat de la Aeroportul Internațional Chișinău, va avea loc, vineri, 1 februarie 2024.

Dosarul a fost repartizat judecătorului Vitali Ciumac, iar potrivit informației publicată pe site-ul instanțelor de judecată, ședința va începe la ora 11:40, scrie Realitatea.md

Foto: Realitatea.md

Șeful IGPF, Rosian Vasiloi, nu este de acord cu mustrarea aspră care i-a fost aplicată în urma anchetei privind incidentul armat de la Aeroportul Internațional Chișinău atunci când un polițist de frontieră și un angajat al serviciului de securitate au fost împușcați de un pasager căruia nu i-a fost permisă intrarea în țară.

În luna septembrie, Procuratura Generală a pornit un dosar penal pe numele șefului Inspectoratului General al​ Poliției de Frontieră. Anunțul a fost făcut de însuși Rosian Vasiloi, care a anunțat că va solicita acordarea unui concediu neplătit pentru o perioadă de peste 30 de zile.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.