VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

A fost aprobată prima unitate din Moldova care poate exporta carne de pasăre proaspătă în UE

A fost aprobată prima unitate din Republica Moldova cu drept de export al cărnii de pasăre proaspătă, în stare refrigerată și congelată pe piața Uniunii Europene. Despre aceasta anunță Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor.

Potrivit instituției, dreptul a fost obținut „datorită implementării standardelor în domeniul siguranței alimentelor și în baza garanțiilor din partea ANSA”.

Amintim că producătorii de carne de pasăre din data de 30 aprilie 2024 pot exporta produsul pe cea mai extinsă piață din lume cu condiția că respectă cerințele sanitar-veterinare și pentru siguranța alimentelor conform legislației din Uniunea Europeană.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.