VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

MAI va trimite o echipă de polițiști să asigure ordinea publică la Jocurile Olimpice

O echipă de 13 polițiști și carabinieri moldoveni va fi delegată la Jocurile Olimpice din această vară de la Paris. Aceștia, împreună cu colegii lor francezi, vor asigura ordinea publică pe durata competiției. De asemenea, polițiștii moldoveni vor învăța cum să gestioneze situații de risc. Schimbul de experiență va fi posibil datorită unui angajament administrativ de cooperare, care va fi semnat între Republica Moldova și Franța, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros.

„Respectivul angajament reprezintă un cadru juridic ce va consolida relațiile bilaterale dintre ambele state în domeniul securității. Prin preluarea, inclusiv, a bunelor practici și tactici de menținere a ordinii și securității publice, a schimbului de experiență și de reacționare în situații de risc”, a declarat Efros, citat de Moldova 1.

Cea de-a 33-a ediție a Olimpiadei de vară se va desfășura în perioada 26 iulie – 11 august. Republica Moldova are 25 de sportivi calificați la Olimpiada de la Paris.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.