VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Carnetele auto din R. Moldova și cele franceze vor fi recunoscute reciproc

Cetățenii Republicii Moldova stabiliți în Franța își vor putea converti permisele de conducere. Acordul semnat dintre guvernele celor două state în acest sens a fost aprobat de Cabinetul de Miniștri.

Potrivit documentului, necesitatea de a susține un test teoretic și/sau practic în procesul de convertire a permiselor va fi exclusă. Astfel, vor fi sprijiniți moldoveni aflați în Franța și facilitat traficul rutier între cele două state, transmite deschide.md.

Republica Moldova are semnate deja șase tratate de recunoaștere reciprocă a permiselor de conducere cu Turcia, Lituania, Italia, Albania, Spania, Grecia și o declarație comună de intenție cu Germania, privind transcrierea permiselor de conducere.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.