VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Donații pentru desfășurarea campaniei „PENTRU referendum”: Ajută-ne să muncim!

Echipa „PENTRU referendum” solicită ajutor din partea cetățenilor pentru a răspândi informațiile despre Moldova Europeană în satele din R. Moldova.

Astfel, moldovenii sunt îndemnați să doneze pentru imprimarea ziarelor, afișelor, pentru plasarea materialelor publicitare, pentru finanțarea costurilor de transport pentru miile de voluntari care vor merge în toată țara.

Noi, echipa PENTRU referendum, vom munci pentru aceasta. Vom face campanie din poartă-n poartă și din casă în casă, vom vorbi cu fiecare om. Avem nevoie de ajutorul tău – fiecare donație înseamnă mai multe materiale informative, mai mulți oameni cu care vorbim. Grupările criminale au bani nelimitați ca să lupte împotriva Moldovei, împotriva păcii și să facă campanie împotriva aderării la Uniunea Europeană. Doar anul trecut au cheltuit 50 de milioane de dolari pentru dezinformare și destabilizare. Dar votul nostru este mai puternic decât minciunile lor”, se arată în mesaj.

Echipa „PENTRU referendum” subliniază că donațiile vor fi utilizate exclusiv în campania PENTRU referendum.

Puteți dona

  1. online: https://pentru.md/doneaza/
  2. fizic la adresa sediului de campanie PENTRU.MD: Mihai Viteazul St 15, MD-2004, Chișinău.

Pe 20 octombrie va avea loc referendumul constituțional pentru aderarea Moldovei la Uniunea Europeană – cea mai importantă decizie pe care o vom lua împreună după independență.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.