VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ După incendiile devastatoare, Grecia se confruntă cu inundații și furtuni puternice

Ploi torențiale și furtuni puternice s-au abătut, luni, asupra mai multor regiuni ale Greciei. Un om a fost găsit mort marţi dimineaţa şi sute de case şi drumuri au fost inundate în oraşul portuar Volos, după ce o furtună puternică a devastat regiunea timp de zece ore, relatează Reuters.

Ploile torențiale s-au abătut asupra regiunilor Pieria, Tesalia, Arhipelagul Sporade, insula Evia și Ftiotida. În numai câteva ore, s-au înregistrat sute de apeluri la numerele de urgență.

În orașul Volos, străzile și parterele clădirilor au fost inundate și mai multe mașini au rămas blocate sau chiar au fost luate de apă, fiind necesară intervenția pompierilor. Unul dintre șoferi a fost dat dispărut. Din cauza vântului puternic, un zid s-a prăbușit peste un bărbat, care a decedat în timpul ploii torenţiale în districtul Agios Georgios.

Furtuna Daniel s-a abătut de luni asupra vestului şi centrului Greciei. Autorităţile au restricţionat traficul în zona mai largă a oraşului Volos.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.