VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Televiziunile rusești își îndeamnă cetățenii să meargă în vacanță în Crimeea, în plin război

Televiziunea de stat rusă încurajează oamenii să meargă în vacanță în Crimeea, chiar și după ce podul Kerci, care o leagă de Rusia, a fost bombardat luni, transmite ziua.md.

Mai mult, îndemnul vine după ce bazele militare rusești din peninsula ocupată au fost în mai multe rânduri ținta atacurilor ucrainene, cel mai recent atac fiind cel din această noapte. 

„Vară, mare, soare! Crimeea așteaptă oaspeți cu brațele deschise! În principiu, sectorul turistic nu a avut de suferit. Turiștii continuă să vină. Pentru unii dintre ei este o aventură nouă. Toată lumea e fericită, totul e în regulă. Atmosfera în oraș e calmă. Hotelierii îi așteaptă. Nu sunt probleme, totul e minunat!”, anunță reporterii ruși. 

Podul lui Putin, care leagă Crimeea de Rusia peste strâmtoarea Kerci, a fost avariat luni de o explozie. Două persoane au murit și una a fost rănită. Lucrările de reparaţie la podul Kerci, care leagă peninsula ucraineană Crimeea anexată de Rusia continentală, după atacul de luni, vor costa aproximativ 14 milioane de dolari, potrivit guvernului rus. 

Este al doilea atac împotriva infrastructurii de 19 kilometri, inaugurată în mai 2018 şi care este alcătuită dintr-o structură duală, auto şi feroviară. În octombrie anul trecut, un camion încărcat cu explozibili a explodat pe pod, ucigând cinci persoane.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.