VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Droguri de peste 6 mil. de lei ascunse în pompe electrice

O șoferiță din Odesa a încercat să introducă în Republica Moldova droguri în valoare de 6,6 milioane de lei. Acestea erau ambalate în 21 de pungi ce au fost ascunse în patru motoare pentru pomparea apei.

Reținerea femeii, în vârstă de 41 de ani, a avut loc de către ofițerii Direcției Antidrog a INI și procurorii PCCOCS. Drogurile erau de tip alfa-PVP, cristale albe sau roz, denumite și „sare”.

”Femeia conducea un microbuz în care transporta cutiile de carton în care motoarele care conțineau drogurile erau depozitate. După ce a traversat frontiera, în baza măsurilor de investigație, microbuzul a fost oprit de ofițerii INI. Astfel, drogurile au fost indisponibilizate, ca probă la dosarul penal, iar microbuzul a fost ridicat în calitate de mijloc folosit la comiterea acestei fapte de contrabandă, pentru eventuala confiscare în folosul statului”, se arată într-un comunicat al Poliției Naționale.

Judecătoria Chișinău, oficiul Ciocana, a dispus plasarea femeii în arest preventiv pentru 20 de zile.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.