VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Noii miniștri Dan Perciun, Andrei Spânu și Adrian Efros au depus jurământul

Update: Dan Perciun, ministrul educației și cercetării, Andrei Spânu, ministrul infrastructurii și dezvoltării regionale și Adrian Efros, ministrul afacerilor interne, au depus jurământul în fața președintei Maia Sandu și prim-ministrului Dorin Recean.

Primul care a depus jurământul a fost Andrei Spânu. Acesta a fost urmat de Dan Perciun și Adrian Efros.

Începând de astăzi, trei domenii importante de guvernare revin în responsabilitatea voastră. Mulțumesc lui Anatolie Topală, Anei Revenco și Liliei Dabija pentru munca depusă în cadrul ministerelor pe care le-au condus. Avem foarte mult de lucru în aceste trei domeniu. Așteptarea mea este să reușim să dăm un nou avânt lucrurilor pe care le-am început. Vă mulțumesc pentru că v-ați asumat această provocare și vă doresc succes!”, a declarat Maia Sandu.

Și premierul Dorin Recean a mulțumit vechilor miniștri pentru munca depusă și le-a urat bun venit noilor membri ai Cabinetului de Miniștri.

Este important să creștem calitatea educației în școli, să creștem încrederea cetățenilor în poliție, carabinieri, poliția de frontieră, pompieri, salvatori și să accelerăm implementarea proiectului „Satul European” și să-l facem mai accesibil în toate localitățile. Mult succes nouă!”, a declarat Dorin Recean.

Guvernul și Președinția anunță că astăzi, cei trei noi miniștri vor depune jurământul. Evenimentul va avea loc la ora 14:30.

Miniștrii desemnați vor depune astăzi, 17 iulie, la ora 14:30, jurământul de învestire, în prezența Președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, și a Prim-ministrului Dorin Recean.  Rugăm reprezentanții mass-media să fie prezenți pentru ceremonia de depunere a jurământului la ora 14:15, la sediul Președinției, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 154. Accesul se va face în baza legitimațiilor de presă și a acreditărilor”, se arată în anunțul Președinției.

Contactat de Vocea Basarabiei, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă ne-a dezvăluit numele celor trei noi miniștri:

  • Dan Perciun, ministrul educației și cercetării;
  • Andrei Spânu, ministrul infrastructurii și dezvoltării regionale;
  • Adrian Efros, ministrul afacerilor interne.

Reamintim că la data de 14 iulie, premierul Dorin Recean a anunțat demisia a trei miniștri. Astfel, Ministerul de Interne, cel al Educației și Ministerul Infrastructurii, instituții conduse de Ala Revenco, Anatolie Topală și, respectiv, Lilia Dabija, au rămas fără șefi.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.