VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Zelenski a zburat spre Bulgaria cu un avion ce a decolat din Chișinău

Liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski, a zburat spre Bulgaria cu un avion ce a decolat din Chișinău. Vizita la Sofia a fost anunţată chiar de Zelenski printr-o postare pe reţelele sociale. Demnitarul a spus că se va întâlni cu omologul bulgar, Rumen Radev, şi cu premierul Nikolai Denkov cu care va discuta despre „sprijinul pentru apărare, despre integrarea euro-atlantică a Ucrainei, summitul NATO, garanţiile de securitate şi punerea în aplicare a formulei ucrainene de pace”, transmite ziua.md.

Potrivit postului naţional de radio al Bulgariei, BNR, Zelenski nu are prevăzut şi un discurs în Parlamentul de la Sofia. Preşedintele ucrainean a sosit la Sofia la câteva minute după ora 12:00. Potrivit BNR, el a călătorit din capitala Republicii Moldova, Chişinău, cu un avion Airbus al guvernului bulgar.

Ora de plecare în Bulgaria a fost schimbată în mod repetat, însă avionul a decolat la ora 11:03 de pe aeroportul capitalei Moldovei, Chișinău. Acest lucru este arătat de datele de pe site-ul flightradar24.com, care monitorizează toate zborurile din întreaga lume, potrivit ziare.com

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.