VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cel mai mare pod peste Dunăre, inaugurat astăzi la Brăila

Podul peste Dunăre de la Brăila, supranumit până acum Golden Gate de România, a fost inaugurat astăzi. Lucrările, care au costat jumătate de miliard de euro, s-au terminat cu doi ani întârziere. Încă nu sunt gata șoselele de legătură. Însă a fost tăiată panglica, într-o ceremonie la care a participat și președintele României, Klaus Iohannis.

Podul peste Dunăre de la Brăila este una dintre cele mai complexe lucrări de infrastructură realizate vreodată în România. Lucrările încă nu sunt complet finalizate, sute de muncitori au lucrat inclusiv în ultimele nopți pentru ultimele finisaje, iar drumul principal de legătură cu malul din Tulcea nu va fi gata decât abia la final de an.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.