VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Premieră națională! Compania Air Moldova anunță lansarea unei noi curse de zbor

Compania Air Moldova a anunțat că din 28 martie, operează o nouă cursă de zbor, Chișinău – Baku. Potrivit companiei, zborurile vor fi efectuate de trei ori pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă.

„Premieră națională! Primul zbor Chișinău-Baku, Azerbaijan. Air Moldova operează astăzi, în premieră pentru Republica Moldova un nou zbor, Chișinău – Baku”, a anunțat compania.

În luna octombrie, compania Air Moldova a lansat primul zbor direct între Republica Moldova și Georgia, Tbilisi. Președinta Georgiei, Salome Zourabichvili, a fost printre primii pasageri al zborului Tbilisi-Chișinău alegând să călătorească cu un avion de rută pentru vizita sa oficială în Republica Moldova.

Amintim că începând cu 28 februarie, operatorul aerian „Air Moldova” a anulat, în cascadă, mai multe curse regulate. Compania susține că se confruntă cu „dificultăți operaționale, motivul fiind deficiența de flotă”.

Citește și: Conducerea Air Moldova, la indicațiile lui Ilan Șor, înrăutățește intenționat situația operatorului avia pentru a destabiliza situația în R. Moldova

Citește ș: Igor Grosu despre anularea zborurilor: Air Moldova are grave probleme financiare. Nu sunt probleme de securitate

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.