VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Poliția atenționează: Traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață

Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, care determină scăderea vizibilității. Despre aceasta anunță Poliția R. Moldova.

În acest sens, oamenii legii recomandă conducătorilor auto prudență la volan, asigurarea corespunzătoare și semnalizarea intenției de schimbare a direcției, creșterea distanței de siguranță între vehicule.

Pe o vreme ca asta, folosirea luminilor de întâlnire, împreună cu cele anticeață sunt esențiale. Evitați depășirile riscante, care pot deveni extrem de periculoase în condițiile unei vizibilități diminuate. Pietoni, traversați carosabilul doar prin locurile special amenajate și după ce v-ați asigurat temeinic că șoferii v-au înțeles intenția. Suntem la datorie și monitorizăm siguranța ta, însă te îndemnăm să fii responsabil”, se arată în mesajul Poliției.

Reamintim că Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis astăzi o avertizare cod galben de ceață în toată țara. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.