VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Situația la frontieră: Aglomerație la vama Leușeni pe sensul de ieșire din R. Moldova

Regim sporit de activitate la PTF Leușeni. Poliția de Frontieră anunță un flux majorat de călători și mijloace de transport pe direcția de ieșire din Republica Moldova. În total, peste 30 de mii de persoane au ieșit din țară, în ultimele 24 de ore.

Frontiera cu România este cel mai frecvent traversată, înregistrând peste 32 de mii de traversări timp de o zi. PTF Leușeni este la această oră cel mai tranzitat punct de trecere.

„La această oră, în PTF Leușeni se activează în regim sporit pentru degajarea circulației transfrontaliere. Pe direcția ieșire din R. Moldova se atestă flux majorat de călători și mijloace de transport”, anunță Poliția de Frontieră.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 52.774 de traversări.Mai multe traversări au fost ale cetățenilor străini – 30.310, iar ale cetățenilor moldoveni au constituit 22.464.

La granița ucraineană au fost înregistrate 13. 931 de traversări. Potrivit datelor, 6.085 de cetățeni ucraineni au intrat în R.Moldova timp de o zi, 1.844 dintre aceștia fiind minori.

Pe cale aeriană frontiera R.Moldova a fost traversată de 6.840 de persoane.

În ultimele 24 de ore, inspectorii de frontieră au documentat două tentative de trecere ilegală a frontierei, au identificat o persoană și două mijloace de transport cu consemn național.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.