VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alexandru Musteață, numit de Guvern în funcția de director general al APP

Directorul Agenției Proprietății Publice (APP), Eugeniu Cozonac, a fost eliberat din funcție în baza cererii de demisie, iar portofoliul a fost preluat de către Alexandru Musteață. Deciziile în acest sens au fost adoptate miercuri, 16 noiembrie, în cadrul ședinței Guvernului.

Se propune eliberarea lui Eugeniu Cozonac din funcția de director general al APP dn 16 noiembrie în baza cererii de demisie. Se propune numirea lui Alexandru Musteață în funcție de director general al APP din 17 noiembrie. Dl Musteață are o experiență managerială și profesională de peste 20 de ani în domeniul securității economice, consultanță financiară. A activiat în funcții de conducere în companii private și de stat. Are studii militare, a urmat mai multe programe de formare. A fost decorat cu ordinul Patriei”, a declarat Dumitru Udrea, secretar de stat.

Domnul Cozonac nu va pleca departe, va fi alături. Dumnealui este un specialist în dezvoltarea bussines-ului și cred că vom continua să lucrăm împreună”, a anunțat prim-ministra Natalia Gavrilița.

Șefa Executivului a menționat că noul șef al APP nu este rudă cu șeful SIS, Alexandru Musteață.

Funcția de director al APP a fost deținută de către Cozonac în perioada august 2021 – noiembrie 2022.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.