VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un angajat al IGC, instruit în Italia pentru combaterea terorismului

Un angajat al Inspectoratului General de Carabinieri (IGC) a participat, între 7 și 18 octombrie 2024, la cursul internațional „Combaterea terorismului și a subversiunii”, desfășurat în Caserta, Italia.

Instruirea a acoperit teme importante, precum tipurile de terorism, strategiile de contraterorism, procesul de radicalizare și recrutare, cyberterorismul, legislația și respectarea drepturilor omului, precum și cooperarea internațională.

Participanții au avut ocazia să exploreze diverse strategii menite să întărească securitatea la nivel național și internațional, dobândind o înțelegere mai profundă a provocărilor contemporane în domeniul securității. S-a pus accent pe colaborarea eficientă între agențiile de securitate, organizațiile internaționale și comunitățile locale, subliniind importanța parteneriatelor în prevenirea radicalizării și facilitarea schimbului de informații.

Această participare reflectă angajamentul IGC de a îmbunătăți capacitățile de rea

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.