VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un ucrainean, căutat de Poliția din Spania pentru tentativă de omor, a fost reținut de polițiștii de frontieră

Un cetățean ucrainean, în vârstă de 34 de ani, căutat de autoritățile Spaniei pentru atact armat și tentativă de omor, a fost reținut la vama moldo-ucraineană de la Otaci.

În timpul controlului mașinii pe care o conducea bărbatul reținut, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele acestuia a apărut o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi extrădare emis de autorităţile de la Madrid.

Bărbatul a fost plasat în izolatorul Inspectoratului de Poliție Edineț, după care urmează să fie escortat către Procuratură pentru stabilirea tuturor circumsanțelor.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.