VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alertă de călătorie în Austria din cauza ploilor și furtunii. Avertizările meteorologice sunt valabile luni și marți

Ambasada Republicii Moldova în Austria informează cetățenii moldoveni care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Austria despre condițiile meteorologice severe prognozate în următoarele două zile.

În mai multe regiuni ale țării sunt așteptate ploi torențiale, cu cantități de apă între 200 și 300 de litri pe metru pătrat, însoțite de vânt puternic.

Autoritățile austriece au emis avertizări meteorologice cod portocaliu pentru ploi abundente, valabile în următoarele zone: Austria Inferioară, Austria Superioară, Viena, Salzburg, nordul landului Burgenland, nordul landului Styria și nord-estul landului Tirol, până în data de 17 septembrie.

Precipitațiile semnificative ar putea cauza inundații și alunecări de teren, care la rândul lor ar putea duce la întârzieri sau anulări ale zborurilor pe aeroporturile afectate, blocarea liniilor de cale ferată,  afectarea rețelelor de utilități publice.

În cazul în care cetățenii se confruntă cu o situație de criză, sunt îndemnați să contacteze Ambasada Republicii Moldova în Austria, la numerele +43 196 110 30, +43 660 961 91 82.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.