VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, mesaj de Ziua Copilului: „Meseria” de părinte este cea mai complexă și merituoasă din toate câte există

Președinta țării, Maia Sandu, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Într-o postare pe o rețea de socializare, șefa statului a îndemnat părinții să susțină ideile copiilor, să fie toleranți și mereu deschiși să învețe.

La mulți ani tuturor copiilor! Copiii au nevoie de foarte multe lucruri din partea noastră, dar cel mai mult au nevoie de un lucru firesc – să fim acolo, lângă ei. Să le îndeplinim nevoile de bază, să fim plasa de siguranță unde pot cădea atunci când greșesc, să le protejăm spatele, să le susținem ideile creative și procesul de descoperire a lumii, să-i încurajăm să crească frumos, să fie responsabili de acțiunile proprii, să fie toleranți și mereu deschiși să învețe. Și multe altele. „Meseria” de părinte este cea mai complexă și merituoasă din toate câte există.

M-am bucurat să cunosc azi, de Ziua Copilului, mulți copii bucuroși că a venit vara, veseli că se pot juca și curioși să descopere cât mai multe lucruri în jurul lor. Bucuria, libertatea și curiozitatea să vă însoțească toată vacanța de vară și dincolo de ea! Dragi părinți, vă doresc să aveți cât mai mult timp pentru a-l petrece alături de copii, a vă juca cu ei, a descoperi alături de ei și a fi, pur și simplu, acolo, lângă ei”, a scris Maia Sandu.

Citește și: Dorin Recean, mesaj de 1 iunie: Copilărie frumoasă tuturor copiilor!

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.