VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dorin Recean, mesaj de 1 iunie: Copilărie frumoasă tuturor copiilor!

Premierul Dorin Recean a transmis astăzi un mesaj de felicitare cu ocazia marcării la data de 1 iunie a Zilei Internaționale a Copilului.

Într-o postare pe o rețea de socializare, prim-ministrul le-a urat tuturor copiilor copilărie fericită și a subliniat că ieri, la Guvern, a fost organizată o sărbătoare pentru copii.

Ieri la Guvern am văzut multe zâmbete și entuziasm, unde împreună cu copiii colegilor din Cancelaria de Stat a Republicii Moldova și Serviciul de Protecție și Pază de Stat, am sărbătorit Ziua Internațională a Copilului. Le-am dorit elevilor o vacanță frumoasă și i-am anunțat pe cei mici că, în curând, la Guvern se va deschide Camera copiilor, unde își vor putea petrece timpul, până la finalizarea programului de lucru al părinților. Copilărie frumoasă tuturor copiilor!”, a scris Dorin Recean.

Menționăm că Ziua Internațională a Copilului este marcată astăzi în Republica Moldova. Cu această ocazie Guvernul organizează mai multe acțiuni la Grădina Botanică „Alexandru Ciubotaru” din Chișinău.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.