VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

I-au spus că va avea gemeni: O femeie din Ocnița a născut un bebeluș cu două capete

O femeie de 36 de ani a născut o fetiță cu două capete. Cazul a fost înregistrat la maternitatea din Edineț. Bebeluşul care a venit pe lume cu anomalie a murit.

Medicul de familie din Ocnița, de unde este originară femeia, a declarat pentru Publika.md că femeia făcuse doar un singur ultrasonograf (uzi) și i s-a comunicat că va avea gemeni.

„Ea era la evidenţă la medicul de familie. Cu două zile înainte să nască cu mare greu am adus-o la spital şi i-am dat toate cartelele. Ea a făcut doar un singur uzi și i s-a spus că sunt gemeni, ea a făcut doar un uzi nu a dorit să facă mai multe”, a declarat Valentina Creangă, medic de familie Centrul Medicilor de Familie, din Ocniţa.

Menționăm că femeia este din familie social vulnerabilă şi este la a patra naştere. Ea mai are acasă alţi 3 copii. 

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.