VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șapte terenuri municipale, vândute la licitație! Cel mai scump, adjudecat pentru 49,5 milioane de lei

Șapte loturi de pământ din intravilanul municipiului au fost adjudecate în cadrul licitației funciare cu strigare organizată de Primărie. Sumă totală a terenurilor vândute se ridică la 120 de milioane de lei.

Cel mai scump lot solicitat la licitație (cu suprafața de 3,3 ha) a fost adjudecat la prețul de 49,5 milioane de lei, pentru destinația obiect compatibil cu zona S (instituții de sănătate) din str. N. Milescu Spătaru. Prețul stabilit inițial a fost de 15 milioane de lei.

Un alt teren (cu suprafața de 0,86 ha) a fost adjudecat la suma de 40 milioane de lei, destinația ansamblu rezidențial, zona C2-R6, perimetrul bd. Mircea cel Bătrân – str. N. Sulac – str. N. Milescu Spătaru – str. Bucovinei. Prețul stabilit inițial a fost de 20 de milioane de lei.

Și lotul nr. 2 expus la licitație a fost solicitat la un preț bun, fiind adjudecat la costul de 15,6 milioane de lei, prețul inițial fiind de 4 milioane. Terenul respectiv, cu suprafața de 0,38 ha, are destinația obiect compatibil cu zona R6, amplasat pe str. Nicolae Milescu Spătaru.

La concurs au fost expuse spre vânzare-cumpărare 17 terenuri cu diverse destinații: ansamblu rezidențial zona C2-R6, construcție locativă, zona R3, construcție locativ-individuală, zona R2, obiect compatibil cu zona C7, obiect compatibil cu zona S, precum și spații pentru deținătorii de terenuri adiacente.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.