VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

23 ședințe de judecată, fixate în dosarul „Finanțarea ilegală a partidului Șor”

Până în luna februarie 2024 au fost fixate 23 ședințe de judecată în dosarul „Finanțarea ilegală a Partidului Șor”. Despre aceasta anunță Procuratura Anticorupție care precizează că o decizie în acest sens a fost luată de magistrați în cadrul ședinței de astăzi, 8 noiembrie.

Într-un comunicat remis presei, PA subliniază că acuzatorii de stat au înaintat un demers, solicitând fixarea a unui număr de cel puțin 30 de ședințe la un interval mic de timp.

Totodată, partea apărării a solicitat amânarea ședinței de judecată, iar instanța a respins solicitarea părții apărării și a fixat 23 ședințe de judecată.

Amintim că, la 19 iunie 2023 a fost trimisă în judecată, cauza penală în privința Marinei Tauber și a persoanei juridice, Partidului Politic ,,Șor”, învinuiți de patru capete de acuzare pentru falsificarea rapoartelor privind finanțarea campaniei electorale și a partidului politic și acceptarea finanțării ilegale din partea unui grup criminal organizat.

Următoarea ședință va avea loc la 13 noiembrie 2023, ora 15:30.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.