VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

16 spălătorii sociale, deschise în R. Moldova cu sprijinul UE

16 spălătorii sociale urmează să fie deschise în R. Moldova, cu suportul financiar al Uniunii Europene.

Potrivit Delegației UE în R. Moldova, peste 1.500 de persoane din categorii vulnerabile din toată țara (persoane cu venituri mici, şomeri, pensionari, familii monoparentale, persoane fără adăpost) își vor putea spăla gratuit hainele.

Spălătoriile sociale urmează a fi deschise în diferite regiuni ale Republicii Moldova. Acestea vor fi dezvoltate de către 16 organizații ale societății civile, în parteneriat cu autoritățile publice locale”, precizează sursa citată.

Pentru deschiderea celor 16 spălătorii UE a acordat granturi în valoare totală de 444.724 de euro.

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană, co-finanțat și implementat de IP Keystone Moldova, Filiala din Moldova a Fundatiei „Stichting Dorcas Aid International”, AO Asociația pentru Educație „Neoumanist”.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.