VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

14 producători de vinuri vor participa la o expoziție internațională din Polonia

Vinurile din țară vor fi reprezentate în cadrul unei noi expoziții internaționale. Este vorba de Târgul Internațional de Vinuri de la Cracovia, Polonia, ENOEXPO, care se va desfășura în perioada 8 – 10 noiembrie. Oficiul Național al Viei și Vinului susține participarea a 14 producători din Republica Moldova, reuniți sub brandul de țară Wine of Moldova. 

Este vorba despre rpoducătorii Maurt , Chateau Cojusna, Migdal-P, Tomai Vinex, Radacini, Purcari Wines, Chateau Vinuri de Comrat, Castel Mimi, Denovie-Group, Asconi Winery, Alianta-Vin, Vinaria din Vale, TM Kazayak, Salcuta și Vinia Traian. 

ENOEXPO este cel mai mare și cel mai important eveniment vinicol din Polonia, oferind oportunități excelente pentru stabilirea de contacte de afaceri între producători din întreaga lume, importatori și distribuitori.

Vizitatorii au șansa de a descoperi prezentări de vinuri din diverse părți ale lumii și de a participa la workshop-uri susținute de experți recunoscuți la Wine Academy ENOEXPO.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.