VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

11 persoane, reprezentanți ai partidului Șansa, printre care și 4 minori, reținuți la Bălți

11 persoane, reprezentanți ai partidului politic Șansa, printre care și 4 minori, au fost reținuți la Bălți fiindcă aseară, aceștia au repartizat pliantele electorale în susținere unui alt candidat afliliat partidului „Șor”, scos în afara legii. Inspectoratul de Poliție Bălți a sesizat imediat Comisia Electorală Centrală cu privire la încălcările depistate.

Potrivit Poliției, pliantele electorale au fost primite la oficiul partidului ”Șansa” din Bălți, în scopul repartizării ulterioare în cutiile poștale ale locuitorilor cu mesajul de susținere a altui exponent politic al formațiunii politice.

Oamenii legii susțin că au depistat 1400 de pliantele electorale care au semne vizibile de încălcări a Codului electoral al Republicii Moldova, fiind prezentă inscripția despre taparea acestora la echipament propriu.

Totodată au fost depistate și ridicate mijloace bănești în sumă de 10 800 de lei, mai multe liste electorale, contracte și angajamente publice a reprezentanților partidului politic.

Poliția afirmă că membrii partidului Șansa au implicat conștient în acțiunile lor infracționale minori, cunoscând despre faptul că aceștia nu pot fi pasibili de răspundere penală.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.