VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Trafic suspendat timp de o lună pe o stradă din centrul Capitalei

În perioada 15 noiembrie 2022-24 decembrie 2022, va fi suspendat traficul rutier pe str. 31 August 1989, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit Petru Movilă și Serghei Lazo.  

Potrivit Primăriei Chișinău, măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a străzii 31 August 1989.

De asemenea, în perioada 14-25 noiembrie va fi suspendat parțial traficul rutier pe str. Muncești, 47, în legătură cu executarea unor lucrări de la rețeaua de apeduct și canalizare de pe adresa menționată.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.